MyCell Nano-curcumin, 50ml

Ord. pris: 
498 kr
Rea:
398 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
100 kr (20%)
Antal:
Curcumin är ett ett fantastiskt pleiotropiskt ämne som motverkar inflammationer och förbättrar cellhälsan. Den enda nackdelen med curcumin är att det tas upp väldigt dåligt och det här gör att de flesta konsumenter inte får ta del av curcuminets enanstående effekter. 

Nano-curcumin™ är en produkt som framställs med ELABS MyCell-teknik, dvs ett nano-baserat transportsystem. Transportsystemet består av pyttesmå vesikler som bara kan ses i elektronmikroskop. Vesiklerna är som små bollar och i dem ligger curcumin. Bollarna är både fett- och vattenlösliga (amfifila) och påminner om cellernas membran. Bollarna transporterar in curcumin i blodet till målcellerna. Rent curcumin måste lösas upp i tarmarna med fettsyror och gallsalter och sen passera levern och i de här två stegen försvinner uppetmot 99% av curucuminet. 

Nano-curcumin™ är biokompatibelt och nedbrytningsbart. 


ANVÄNDNING
Som ett dagligt kosttillskott: Tryck en gång på pumpen (cirka 1mL) i ett glas vatten eller annan dryck. *

Terapeutisk användning:  Blanda 1-2mL i vatten. Upprepa doseringen 2-3 gånger dagligen. Bäst är att börja med den lägre dosen och öka dosen successivt till önskad effekt uppnås. *

* Akta så du inte spiller. Lösningen färgar av sig. Om du spiller så använd sprit/handsprit/IPA för rengöring. 

Den rekommenderade dosen ska ej överskridas.

INGREDIENSER:
Curcumin (95% från Curcuma Longa [radix]) som PEG-sorbitanoleat-komplex (800mg/mL), vegetabiliskt glycerol, sterilt vatten q.s. Samtliga råvaror som inte är av växtmaterial uppfyller Ph. Eur/USP/BP. 

Produkten är 100% vegan